sábado, 13 de abril de 2013

Last man of this world, la BSO de Feliç Dia Z

Fa un temps indeterminat, Ozigosi va produir el seu primer curtmetratge "Feliç Dia Z", una història apocalíptica de zombies en valencià. Va ser un plaer poder compartir temps amb tot l'equip, poder disfressar-nos de zombies i fer la cabra, que és el que més ens agrada. La banda sonora la va fer Javier Pitarch (amb lletra meua) i la vam interpretar Viva las Vegas.




"Last Man Standing" de Viva las Vegas, part de la banda sonora del curmetratge "Feliç dia Z". Viva las Vegas és una banda de rock, blues i country. http://www.vivalasvegasband.es

Paral·lelament, vam tindre la sort de comptar amb Rapsodes per a l'hora de gravar el curtmetratge, on donen vida a alguns dels zombies més terrorífics. A més, van fer un tema que vam incluore en la banda sonora, "Zombie Tour abuse". Ací us deixe el videoclip del tema, una autèntica joia i més avall, copie i enganxe el text que posen al seu canal de Youtube. Si no coneixeu Rapsodes, és hora de dedicar-los uns minuts.





Videoclip de Rapsodes de la cançò "Zombie Tour", que forma part de la banda sonora del curtmetratge zombie "Feliç Dia Z" de Sergi i Josep Pitarch, en el qual Rapsodes apareixen com a extres. El videoclip inclou imatges i actors del rodatge del curt.

Zombie Tour és un videoclip Mésdemil (http://www.mesdemil.com)

Càmera: Tubal Perales, Andreu Laguarda.
Edició: Andreu Laguarda, Tubal Perales.
Música: Andreu Laguarda.
Veus: Mire Vives, Ivan Kpoll, Andreu Laguarda.

http://www.rapsodes.com
http://www.mesdemil.com

Agraiments: A Sergi i Josep, i tot l'equip tècnic del curt, així com als companys actors i extres. A la sala Simbiosi d'Alzira.


No hay comentarios:

Publicar un comentario